Flykten till framtiden filmer online gratis med svensk text

Flykten till framtiden filmer online gratis med svensk text. Flykten till framtiden filmer online gratis svensk text. Flykten till framtiden filmer online gratis svenska.

Flykten till framtiden filmer online gratis med svensk textFlykten till framtiden.png

Flykten till framtiden
Drama, Komedi 1 timme 39 minuter

Året är 1973 och 22-årige Svante jobbar i skivaffär hos den holkrökande proggaren Bengan, som drömmer om att slå igenom med sin tvärflöjtsmusik. Svante lider av ett hjärtfel och får beskedet att han bara har några dagar kvar att leva. Mitt i bedrövelsen öppnar sig plötsligt en oväntad möjlighet att resa till framtiden – närmare bestämt till år 2016. I den moderna världen träffar han Elsa och tillsammans kommer de på ett sätt att få Svantes trasiga hjärta lagat. För att lyckas måste de resa tillbaka till 70-talet och skaffa fram pengar. Allt hänger på om den inbitne idealisten Bengan är beredd att bli kapitalist. Ska den udda trion hinna rädda Svante innan tiden kommer ikapp honom?

Flykten till framtiden filmer online med svensk text. Flykten till framtiden filmer online med svensk text gratis. Flykten till framtiden filmer online stream. Flykten till framtiden filmer online svensk text. Flykten till framtiden filmer online svenska. Flykten till framtiden film online free. Flykten till framtiden film online gratis. Flykten till framtiden film online sverige. Flykten till framtiden film på internet. Flykten till framtiden film på nätet. Flykten till framtiden film på nätet gratis.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s